Webredactie en contentmanagement

Teksten voor websites of e-mailnieuwsbrieven verdienen speciale aandacht. Een website is geen brochure, en een e-mail is niet hetzelfde als een papieren brief. Door teksten te optimaliseren voor internet verbeteren de resultaten van uw website of nieuwsbrief.

Ik schrijf graag zulke teksten. Daarnaast geef ik vaak een mini-communicatieadvies. Zo halen we optimaal resultaat uit uw online activiteiten.

Content management

In uw drukke organisatie schiet de tijd om de website bij te houden er vaak bij in. Ik kan u deze zorg uit handen nemen. U mailt of belt, ik verwerk de wijzigingen op de site. Als het nodig is overleggen we over de precieze tekst of benodigd beeldmateriaal. Ik werk met Hippo, WordPress, Tridion, Magento en diverse andere content management systemen.

Rijksoverheid

Ik ben webredacteur met Rijksoverheidservaring en heb de training voor PRO-websites en PRO-magazines gevolgd. Daarnaast heb ik ervaring met de webrichtlijnen en de Mediatheek.

Enkele opdrachtgevers

Pin It on Pinterest